TSK Güçlendirme Vakfına Destek Kampanyasında Madalya ve Berat Takdim Töreni Yapıldı

0
125

Türk Silahlı Kuvvetlerince 20 Ocak 2018 tarihinde başlatılan “Zeytin Dalı Harekatına” katılan Kahraman Askerlerimize destek olmak maksadıyla vatandaşların Belen Kaymakamlığına yaptıkları yoğun başvurular dikkate alınarak başlatılan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına destek kampanyasına bağışta bulunan okullar, vatandaşlar ile kamu çalışanlarını temsilen ilgili kurum müdürlerine berat ve madalyaları takdim edildi.

Belen Öğretmenevi Seyir Terasında düzenlenen törene Belen Kaymakam Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, kamu kurum amirleri, muhtar ve temsili bağış sahipleri katıldı.

Kaymakam Abdulaziz Aydın, konuşmasında; “En çok birlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, vatandaşlarımız tarafından gelen ısrarlı talepler doğrultusunda, ilçemizde başlattığımız Türk Silahlı Kuvvetlerine destek kampanyasına gösterilen yakın ve özverili ilgi İlçe Kaymakamı olarak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Söz konusu vatan olduğunda bir anda nasıl kenetlenileceğini bir kez daha bu vesile ile görmüş oluyoruz. Böylesine güzel bir dayanışma içerisine giren kadirşinas halkımıza, okullarımızdan hatırı sayılır bir destek sağlayan öğretmen, veli ve öğrencilerimize, kamu kuruluşlarındaki çalışanlarımıza teşekkür ediyor, TSK Güçlendirme Vakfı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Program, Türk Silahlı Kuvvetlerine destek kampanyasına bağışta bulunan kıymetli bağışçılarımıza madalya ve teşekkür beratlarının takdim edilmesinin akabinde sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here