Transfer Günlüğü… Transfer Günlüğü…

0
268

transfer günlüğü1Onur Çakır Hatayspor’da…

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubunda zirve mücadele eden Hatayspor, 3. Lig 1. Grup takımlarından Erzin Belediyespor’un başarılı defans elamanlarından 31 yaşındaki Onur Çakır’ı transfer etti. Transferin son dakikalarında Hatayspor ile sözleşme imzalayan Onur Çakır, aralarında Ankaragücü, Hatayspor, İskenderunspor 1967, Kırıkhanspor, Körfez İskenderunspor, Payasspor, Cizrespor’da da futbol oynadı. Kulüp Müdürü Nezih Güven, Onur Çakır’ın Hatayspor ile 2018 yılının Mayıs ayına kadar sözleşme imzaladığını söyledi.

Kerem Onaylı Kırıkkalespor’da

Bölgemizin genç yeteneklerinde ve defansta görev yapan 22 yaşındaki Kerem Onaylı, transferin son gününde Türk Metal Kırıkkale Spor’a transfer oldu. İskenderun Doğumlu Kerem Onaylı, İskenderun Belediyespor’da yetiştikten sonra Sivasspor ile Muğlaspor’da futbol oynuyordu. Bölgemizin Genç menajeri Alaattin Doğan’ın tavsiyesi üzerine Kırıkkalespor’a transfer olan kerem Onaylı, yarından itibaren yeni takımı ile çalışmalara başlayacak.

Taner Yıldız Kozan Belediyespor’da…

İskenderun’da yetişen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Taner Yıldız, ülkemizin tanınmış menajerlerinden Alaattin Doğan’ın tavsiyesi üzerine Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Kozan Belediyespor’a transfer oldu. Taner Yıldız, aralarında İskenderunspor 1967, Körfez İskenderunspor, Payasspor ile Erzin Belediyespor takımlarında oynadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here