TOBB Kadın Girişimciler Halk Eğitim ile Protokol İmzaladı

0
47

kadın girişimciler1Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hatay Kadın Girişimciler ile İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında İTSO’da kişisel eğitimi destekleme protokolü imzalandı.

Kişisel gelişim ve değişim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen; “Eğer siz değişimi ister fakat yazılımınızı değiştirmezseniz, olmayı istediğiniz sonucu değil sahip olduğunuz yazılımınızla daha önceki günlerde üretmiş olduğunuz sonucun en iyi ihtimalle aynısını elde edersiniz, daha iyisini değil. İşte bu sözlerle yola çıkarak değişen ve gelişen dünyada teknoloji hayatımızın her alanını daha verimli kullanabilmemizi sağlamıştır. Bunun yanında insan ve insan beklentileri değişmemiştir. En önemli olan başarı bu insani beklentileri anlayabilmek ve kişiye özel iletişim kurabilme becerisi edinmemiz sayesinde olabilir. Farkındalık bu sürecin ilk adımı, hayata geçirilmesi ise ikinci adımıdır. Gelişmiş ülkelerle aynı teknolojik imkanlara sahipken, güncellemeye iletişimden kaynaklı sosyal çatışmalar ve stres, en verimli çözümleri hayata geçirmemize engel teşkil etmektedir” ifadelerine yer verdi.

İTSO Toplantı salonunda düzenlenen protokol imzası hakkında açıklamalarda bulunan Ugutmen; “TOBB bünyesinde olan Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine ve Kadın girişimcilerine iş ve özel kimliklerini kullanabilecekleri kişisel gelişim bilgileri, iletişimde alan meydana getirecektir. Topluma rol ve model olacak kadın girişimcileri İskenderun Halk eğitim Merkezi bünyesinde açılmış olan kişisel eğitimle desteklemek istiyoruz. İşte bu bağlamda İskenderun Halk Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve İskenderun Halk Eğitim Müdürü Suat Sarı ile protokol imzalandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here