TEOG Sınavları Bugün ve Yarın Yapılacak

0
97

teog sınavı1Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları bugün ve yarın yapılacak. TEOG sınavlarına ülke genelinde 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin katılacak. Her gün üç sınav yapılacak. 8’inci sınıf öğrencileri kendi okulunda sınava girecek. Sınavın olduğu okullarda o günlerde ders işlenmeyecek.

Başkan Savaş, TEOG Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, TEOG sınavına girecek öğrencilere yayımladığı bir mesaj ile başarılar diledi. Başkan Savaş mesajında; “Eğitim ve öğretim bir ülkenin geleceğine yön veren en önemli dinamiklerdir. Ülkemizi umut dolu yarınlara emin adımlarla taşıyacak olanlarsa çok değerli öğrencilerimizdir. Yeni nesillerimizin sorumluluk bilinciyle yetişmesi ve okuyan, araştıran sorgulayan, kendine güvenen, bilginin değerinin farkında olan bireyler olması en büyük temennimizdir. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın büyük emeklerle ve azimle hazırlandıkları TEOG’da başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde ve ülkemizin geleceğinin inşasında emeği geçen değerli velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Başkan Savaş son olarak, tüm hemşehrilerini 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlar esnasında öğrencilerin konsantrasyonunun bozulmaması için sessiz bir ortam sağlamaya davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here