Temsilcilerimizin Maç Programları!

0
87

Spor Toto 2. ve 3. Lig’deki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. programa göre, Hatayspor, sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u, Payasspor, Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Erzin Belediyespor, Yomraspor deplasmanında, Kırıkhanspor da Ergene Velimeşespor deplasmanında mücadele edecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçına odaklandı. Hafta başından bu yana Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, yapılan son çalışmada çift kale maç yaptılar. Bu çalışmada İlhan Palut oyuncularına, oynayacakları sistemini ezberletmeye çalışırken, rakibin zayıf yönlerini de anlattı. İlhan Palut, rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini ve kendi işlerine bakacaklarını da vurguladı. Hatay temsilcisi, ligde oynadığı 7 maç sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Rakip filelere 12 gol atan Bordo-Beyazlılar kendi kalesinde 5 gol gördü.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor ise bugün Payas İlçe Stadında oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta sonu Arsinspor’u deplasmanda yenerek moral kazanan Mavi-Beyazlı ekipte bu haftaki hedef, Tarsus İdman Yurdu karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak olacak. Payassporlu yöneticiler puan cetvelinin yukarısına doğru tırmanmak adına bu maçın önemli olduğunu vurgularken, zorlu maç öncesinde taraftarlarında desteğini istiyorlar.

İlimizin diğer temsilcilerinden Erzin Belediyespor, haftayı Yomraspor deplasmanında geçirecek. Bugün saat 14.00’te oynanacak olan maç sonunda Turuncu-Beyazlı ekip puan veya puanlar alarak kente dönmenin hesabı içerisinde olacak. Diğer temsilcimiz Kırıkhanspor da Ergene Velimeşespor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor

15 Ekim 2017 Pazar Saat: 14.30

Antakya Atatürk Stadı

Hasan Avcı, Mehmet Özkan, Cemalettin Gündoğdular

Yomraspor-Erzin Belediyespor

14 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 14.00

Yomra İlçe Sahası

Hasan Kaçar, Uğur Akalp, Şefik Öner

Ergene Velimeşespor-Kırıkhanspor

15 Ekim 2017 Pazar Saat: 15.00

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı

Doğu Yılmaz, Ozan Andaç Göral, Halil Altun

Payasspor-Tarsus İdman Yurdu

14 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 14.30

Payas İlçe Stadı

Sercan Murat Gündüzler, Çağlar Öztürk, Yunus Doğan

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here