Temsilcilerimizin Maç Programı!

0
91

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Payasspor, Karacabey Belediyespor A.Ş.’yi konuk edecek, Erzin Belediyespor ise Şile Yıldızspor deplasmanında puan arayacak.

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden ve zirveden kopmamak adına yarışı sürdüren Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor, bu hafta sonu kritik bir maça çıkacak. Hatay temsilcisi Antakya Atatürk Stadında eski günlerine dönmek isteyen Eskişehirspor’u ağırlayacak. Hafta boyunca Teknik Direktör İlhan Palut önderliğinde bu kritik maça hazırlanan Bordo-Beyazlılar, bu maçtan gelip çıkarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Kritik maç öncesinde Hatayspor topladığı 41 puanla 5. sırada bulunurken, Eskişehir temsilcisi 25 puanla 14. sırada yer alıyor.

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Payasspor ise Payas İlçe Stadında Karacabey Belediyespor A.Ş.’yi konuk edecek. Hafta içi mesaisinde Yeni Çorumspor deplasmanında 1-0 yenilen ve kente puansız dönen Mavi-Beyazlı ekip, sahasında ve seyircisi önünde galip gelerek sevinmek istiyor.

Yine hafta içi mesaisinde Erbaaspor’u ağırlayan ve sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılan Erzin Belediyespor ise Şile Yıldızspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Turuncu-Beyazlı ekip Şile’den de puan veya puanlarla dönerek, üç gün önce aldığı galibiyetini taçlandırmak hedefinde olacak. Haftanın programı şöyle: >>>
Hatayspor-Eskişehirspor
10 Mart 2019 Pazar Saat: 13.30
Antakya Atatürk Stadı
Yiğit Arslan, İlker Takpak, Kamil Çetin
Şile Yıldızspor-Erzin Belediyespor
10 Mart 2019 Pazar Saat: 15.00
Şile Stadı
Akif Abdurrahman Morca, Ercan Akbaş, Uğur Başdaş
Payasspor-Karacabey Belediyespor A.Ş.
10 Mart 2019 Pazar Saat: 14.30
Payas İlçe Stadı
Serkan Eryılmaz, Vedat Demir, Uğur Aydoğdu
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here