Temsilcilerimizin Maç Programı

0
107

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Bu hafta Hatayspor, Etimesgut Bld.spor’u, Payasspor da Osmaniyespor Futbol Kulübünü Pazar günü sahalarında konuk edecekler. Erzin Belediyespor, Cumartesi günü Orhangazi Belediyespor deplasmanında, Kırıkhanspor ise Pazartesi günü Ankara Demirspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

Payasspor Osmaniye Maçına Hırslı Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, Pazar günü Payas İlçe Stadında oynayacağı Osmaniyespor FK maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde çalışan futbolcuların antrenmandaki hırsları ve azimleri dikkatlerden kaçmazken, Mavi-Beyazlı takımda, bu önemli maç öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

İkinci Lig temsilcimiz Hatayspor ise hafta içinde oynadığı kupa mücadelesinin ardından yarın da ligde Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kendi sahasında ve seyircisi önünde rakibini ağırlayacak olan Bordo-Beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupasında Manisaspor’a 1-0 yenilerek elenmenin üzüntüsünü Etimesgut Bld.spor galip gelerek atmaya çalışacak.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor, Cumartesi günü (bugün) Orhangazi Belediyespor ile deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Turuncu-Beyazlı ekip, Osmangazi Bld.spor karşısında puan veya puanlar alarak kente mutlu dönmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Kırıkhanspor ise Pazartesi günü Ankara Demirspor deplasmanında puan arayacak. Geçmiş sezonlara oranla oldukça kötü bir performans sergileyen Sarı-Lacivertli Kırıkhan temsilcisi, bir an önce silkelenmek ve kendine gelip klasmanda üst sıralara yükselmek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Etimesgut Bld.spor

29 Ekim 2017 Pazar Saat: 14.30

Antakya Atatürk Stadı

Emre Kargın, Aykut Onar, Barkın Güdü

Orhangazi Belediyespor-Erzin Belediyespor

28 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 15.00

Yalova Atatürk Stadı

Erdem Temel, Egemen Savran, Güner Mumcu Taştan

Ankara Demirspor- Kırıkhanspor

30 Ekim 2017 Pazartesi Saat: 14.30

TCDD Ankara Demirspor Stadı

Safa Yılmaz, Suat Fidan, Burak Gültek

Payasspor-Osmaniyespor Futbol Kulübü

29 Ekim 2017 Pazar Saat: 14.30

Payas İlçe Stadı

Sefa Can Meral, Barış Sun, Yusuf Batuhan Yıldızlar

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here