Temsilcilerimiz Zor Maçlara Çıkacak!

0
68

spor-haberleri10Spor Toto 2. ve 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinin, bu hafta sonu yapacakları maçların programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Pazar günü oynanacak olan maçlarda, 2. ligdeki temsilcimiz Hatayspor, Kırklarelispor’u ağırlayacak. 3. lig temsilcilerimizden, Erzin Belediyespor, Kocaelispor deplasmanında, Kırıkhanspor da Düzcespor deplasmanında puan arayacak. Payasspor ise Sultanbeyli Belediyespor’u sahasında konuk edecek.

Son iki haftada kaybettiği puanlarla play-off yolunda yara alan Hatayspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Kırklarelispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Fatih Kavlak’ın istifasının ardından bu maça Sportif Direktör İlhan Palut idaresinde çıkacak olan Bordo-Beyazlılar, bu maçı kazanarak play-off yarışına devam etmek amacında. Son maçta Mithat Yaşar’ın golüyle 1-0 öne geçtiği Aydınspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak umduğunu bulamayan Hatay temsilcisi, Kırklarelispor maçında taraftarlarının desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Bayburt Özel İdare’yi tek golle geçten Erzin Belediyespor ise bu hafta Kocaelispor deplasmanında puan arayacak. Üst sıralardan kopmak istemeyen Sarı-Lacivertli ekip Kocaeli deplasmnanında puan ya da puanlar alarak kente dönmenin hesabı içerisinde. Afjet Afyonspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Payasspor ise bu hafta büyük sıkıntılar yaşadı. Para sıkıntısı nedeniyle futbolcuların antrenmana çıkmadığı Payasspor’da Belediye Başkanı ile Kaymakamın gitişimi ile kriz şimdilik rafa kalktı. Mavi-Beyazlı ekip sahasında oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçından mutlak galibiyet bekliyor. Bu sezonun flaş ekibi Kırıkhanspor da Düzcespor deplasmanında puan arayacak. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Hatayspor-Kırklarelispor

5 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Yiğit Peşin, Ejder Yapıcı, Hilmi Göktürk İmamoğlu

Kocaelispor-Erzin Belediyespor

5 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.30

İzmit İsmet Paşa Kocaeli Stadı

Nuri Karahançer, Tolga Dede, Tolga Özcan

Düzcespor-Kırıkhanspor

5 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.30

Düzce 18 Temmuz Stadı

Hakan Akmısır, Fatih Söyler, Hakan Betaş

Payasspor-Sultanbeyli Belediyespor

5 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Cihan Aydın, Gündoğdu Yiğit, Erhan Yalta

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here