Temsilcilerimiz Kritik Maçlara Çıkıyor

0
96

spor haberleri5Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz bu hafta sonu da oldukça kritik maçlara çıkacak. Ateş hattında bulunan takımlar için final niteliğinde maçlar oynanırken, ilimizin tüm temsilcileri Pazar günü oynanacak maçlardan galibiyet almak için ter dökecekler. Hafta sonu programında, Körfez İskenderunspor, Bergama Belediyespor’u, Payasspor, Sultanbeyli Belediyespor’u, Hatayspor da İstanbulspor A.Ş.’yi sahalarında konuk edecek. Erzin Belediyespor, Kozan Bld.Spor deplasmanında, Kırıkhanspor da Tire 1922 Spor deplasmanında puan arayacaklar.

Son iki maçını kazanarak 6 puanı hanesine yazdıran ve büyük moral kazanan Körfez İskenderunspor haftayı sahasında Bergama Belediyespor’u ağırlayarak geçirecek. Turuncu-Mavili ekip Çine Madranspor ile Batman Petrolspor maçlarından 3’er puan çıkartarak küme düşme hattından uzaklaşmak adına umut yeşertmişti. Körfez ekibi bu hafta sonu oynayacağı Bergama Belediyespor maçından da galip çıkarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına umudunu daha yukarılara çekmek istiyor.

İkinci Lig Beyaz Grupta ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor ise Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’u konuk edecek. Ligde şampiyonluk hedefleyen İstanbulspor maçına iddialı bir şekilde hazırlanan Bordo-Beyazlılar, hazırlıklarına yoğun bir tempoda sürdürdü. Kaptan Selçuk Özkan’ın sarı kart cezalısı olduğu Hatayspor’da, Bordo-Beyazlı futbolcular, teknik direktör Bayram Toysal idaresinde son hazırlıklarını dün yaparak çalışmalarını tamamladı.

İlimizin 3. ligdeki diğer temsilcilerinden Payasspor, sahasında ağırlayacağı Sultanbeyli Belediyespor’u puansız göndermenin hesaplarını yaparken, Erzin Belediyespor, Kozan Bld.Spor, Kırıkhanspor da Tire 1922 Spor deplasmanında galibiyet arayacaklar. Haftanın programı şöyle: è

Körfez İskenderunspor-Bergama Belediyespor

10 Nisan 2016 Pazar Saat: 14.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

R.Alkım Aksoy, Çağlar Mehmet Uludağ, Vural Gül

Payasspor-Sultanbeyli Belediyespor

10 Nisan 2016 Pazar Saat: 14.30

Payas İlçe Stadı

Necati Selçuk Şahin, Nevzat Teker, Yakup Keçeci

Kozan Bld.Spor-Erzin Belediyespor

10 Nisan 2016 Pazar Saat: 14.30

İsmet Atlı Stadı

Melih Ortakcı, Oğuz Kağan Çalışır, Çağlar Yıldız

Tire 1922 Spor-Kırıkhanspor

10 Nisan 2016 Pazar Saat: 14.30

Tire 4 Eylül Stadı

Sinan Dereci, Sedat Yavanoğlu, Yakup Bulut

Hatayspor-İstanbulspor A.Ş.

10 Nisan 2016 Pazar Saat: 14.30

Antakya Atatürk Stadı

Celal Bayraklı, Özcan Genel, İhsan Kırbıyık

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here