Temsilcilerimiz Bu Hafta da Zorlu Sınavlar Verecek

0
114

Spor Toto 2. ve 3. Lig’deki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programı ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Hatayspor, Sarıyer deplasmanında, Erzin Belediyespor da Çanakkale Dardanel SK deplasmanında puan arayacak. Kırıkhanspor sahasında Erokspor A.Ş.’yi, Payasspor ise Cizrespor’u konuk edecek. Hatayspor ve Payasspor Cumartesi günü, Erzin Belediyespor ve Kırıkhanspor ise Pazar günü puan için sahaya çıkacaklar.

İkinci Lig Kırmızı Grupta zirve hesapları yapan Hatayspor, yarın Sarıyer deplasmanına çıkıyor. Hafta boyunca Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde yaptığı çalışmalarla bu zorlu sınava hazırlanan Hataysporlu futbolcular, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kaptan Selçuk Özkan sakatlığı dolayısıyla maç kadrosunda yer almazken, Serkan Koç ve Yılmaz Özeren’in İlhan Hocanın görev vermesi halinde takımdaki yerini alabileceği belirtildi. Sadi Karaduman ise sarı kart cezası nedeniyle Sarıyer maçı kadrosunda yok. Ligde oynanan 12 maç sonunda Hatayspor, 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile ikinci sırada bulunuyor. Rakip filelere 19 gol atan Bordo-Beyazlılar, kendi kalesinde ise 6 gol gördü. Hataysporlu taraftarlar, Yusuf Ziya Öniş Stadyumunda oynanacak bu maçta takımını yalnız bırakmayacak.

Lige kötü bir başlangıç yapan Payasspor ise bu hafta oynanacak olan Cizre maçını yeniden başlangıç maçı olarak görüyor. Hafta içinde futbolcularla bir toplantı yapan ve Teknik Direktör Murat Bölükbaşı ile yola devam edeceklerini söyleyen Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan, takımdan ümitli olduğunu da söyledi. Tufan; “Artık geçmişi unutup geleceğin hesaplarını yapmamız gerekir. Bundan sonra el birliği ile daha fazla çalışacağız. Ve takımımızı önce düzlüğe ardından da puan cetvelinin yukarısına doğra çıkartacağız. İnancımızı yitirmedik, bu maç bizim için bir yeniden başlangıç maçı olacak” diye konuştu.

3.ligdeki diğer temsilcilerimizden Erzin Belediyespor bu haftayı Çanakkale Dardanel SK deplasmanında geçirecek. Kırıkhanspor ise sahasında Erokspor A.Ş.’yi konuk edecek ve galibiyet arayacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Sarıyer-Hatayspor

18 Kasım 2017 Cumartesi Saat: 13.30

Yusuf Ziya Öniş Stadı

Veli Karakaya, Mustafa Han, Uğur Erdoğan

Çanakkale Dardanel SK-Erzin Belediyespor

19 Kasım 2017 Pazar Saat: 13.30

18 Mart Stadı

Fevzi Erdem Akbaş, Selim Konukçu, Ferdi Karadoruk

Kırıkhanspor-Erokspor A.Ş.

19 Kasım 2017 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Direnç Tonusluoğlu, Ahmet Oğuz Yılmaz, Fatih Deveci

Payasspor-Cizrespor

18 Kasım 2017 Cumartesi Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Süleyman Soyutürk, Burak Celep, Çağdaş Yüksel Çağ

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)