Temsilcilerimiz Galibiyet Peşinde!

0
125

Spor Toto 2. ve 3. Lig’deki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Hatayspor, Amed Sportif Faaliyetlerini, Erzin Belediyespor da Erbaaspor’u konuk edecekler. Kırıkhanspor, Diyarbekirspor A.Ş. deplasmanında, Payasspor ise Karacabey Birlik Spor A.Ş. deplasmanında puan mücadelesi verecek.

İlimizin 2. Ligdeki tek temsilcisi olan ve Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Hafta başından bu yana Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, rakibini yenerek hem geçen haftanın telafisini yapmak hem de yeni bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Diyarbakırlı Taraftarlar, Hatay’a Gelecek

Bu hafta oynanacak maç öncesinde, Hatayspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulu adına Başkan Sadullah Ergin ve Başkanvekili Mehmet Deviren, ortaklaşa yaptıkları açıklama ile zirve yarışını sürdüren ve mutlu sona ulaşacağına inandıkları Hatayspor’u iç sahada ve deplasmanlarda desteklemeye devam edeceklerine işaret ettiler. Ergin ve Deviren; “Pazar günü Antakya’da oynanacak Hatayspor-Amed Sportif maçı takımımız açısından büyük önem taşımaktadır. Bu önemli maçta da tribünde yerimizi alarak Hatayspor’umuzu centilmence coşkuyla destekleyeceğiz.

Bu arada Diyarbakır’dan Amed Direniş Taraftar Grubu Başkanı Ramazan Tugay’ın bizimle telefonla irtibat kurarak maç için ilimize gelecek olmaları bizi çok sevindirmiştir. Sporun sevgi, dostluk ve kardeşlik olgusunu ön planda çıkaran Hatayspor Taraftarlar Derneği olarak Ramazan Başkanımızı ve Amedspor taraftarlarını, Diyarbakırlı dostlarımızı en iyi şekilde ağırlayıp, bir kez daha dostluğumuzu perçinlemek için ilimize davet ediyoruz. Maçın dostça ve centilmence geçmesi temennisinde bulunuyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundular.

Son haftaların flaş ekibi Erzin Belediyespor da bu hafta sonu Erbaaspor’u konuk edecek. Turuncu-Beyazlı Erzin temsilcisi sahasında galibiyet ve üç puan mücadelesi verecek. Üçüncü ligdeki diğer temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Diyarbekirspor A.Ş. deplasmanında, hafta içine Teknik Direktör değişikliğine giden Payasspor ise Karacabey Birlik Spor A.Ş. deplasmanında puan mücadelesi verecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler

10Aralık 2017 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Özer Özden, Abdurrahman Atabay, Barış Çiçeksoyu

Erzin Belediyespor-Erbaaspor

10Aralık 2017 Pazar Saat: 13.30

Erzin İlçe Stadı

Cihan Ataş, Tunay Ateş, Fettah Yiğit

Diyarbekirspor A.Ş.-Kırıkhanspor

10Aralık 2017 Pazar Saat: 13.00

Seyrantepe Spor Kompleksi

Sefa Can Meral, Hasan Okan Baylan, Kadir Günal

Karacabey Birlik Spor A.Ş.-Payasspor

10Aralık 2017 Pazar Saat: 13.30

Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı

Fevzi Erdem Akbaş, Vedat Demir, Emrah Akaya

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)