Temizlik İşçilerine Alacakları Ödendi

0
93

Enivtec firmasında çalışan ve düzensiz maaş alan temizlik işçilerin sorununa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil el koyarak çözmesi için Başkan Yardımcısı Halim Öztaş’ı görevlendirdi, dün öğleden sonra işçilere içeride kalan paraları ödendi.

İki günlük iş yavaşlatma eylemleri sonrasında iş bırakan ve maaşlarının zamanında ödenmesi için yetkililere seslenen Temizlik işçilerinin sesine kulak verildi. Temizlik işleri ile toplanma merkezinde bir araya gelen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş konunun çözümü için işçilerle sohbet etti, birlikte simit ayran yedi.

Burada işçilerin tüm sıkıntılarını dinleyen Başkan Yardımcısı Öztaş, konunun İskenderun Belediye Bakanı Seyfi Dingil yakında takip edildiğini belirterek; “Buraya özellikle beni gönderdi. Bugün itibariyle kalan alacağınız hemen ödenecek. Asgari ücretle çalışan personellerin bundan sonra maaşlarının gününde ödemesi için hassasiyetle davranacak ve kesinlikle maaşlarının ödenmesi için çalışacağız” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Yardımcısı Halim Öztaş burada işçilerle samimi bir ortamda görüştükten sonra işçilerin kalan maaşlarının ödendiği ve sorun da çözüldüğü bildirildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here