Tekvando Türkiye 1.si Sevincini Kaymakam Aydın’la Paylaştı

0
291

tekvando8İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret eden Minikler Türkiye Tekvando şampiyonasında 57. k.g Türkiye 1. si olan Vildan Emre, başarının coşkusunu paylaştı. Elde edilen bu başarıdan ötürü gururlandıklarını söyleyen Kaymakam Aydın, Emre’nin ileriki yıllarda daha büyük başarılar elde etmesi temennisinde bulundu.

Yıldızlar Türkiye Milli Takım Sorumlusu aynı zamanda da Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulunun da Antrenörlüğünü yapan Mehmet Korhan ile birlikte sporcusu Vildan Emre, dün Kaymakam Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Futboldan sonra en çok sporcu sayısına sahip olan tekvando spor dalında başarılarına bir yenisine daha eklemenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Antrenör Korhan; “Vildan kızımız, 2-5 Eylül tarihlerinde Karaman’da çok yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasında 57. kg. Türkiye 1. si olarak, kentimizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Elde edilen bu başarıyı sizlerle paylaşmak için bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Böyle başarılarının kendilerini gururlandırdıklarını ifade eden Kaymakam Aydın da; “Bizleri gururlandırdın! Elde etiğin bu başarıdan ötürü başta seni, aileni ve eğitim veren hocanı tebrik ediyorum. Bizlerin yüzünü güldürdün. Ümit ediyorum ki ileri ki yıllarda da daha büyük başarılara imza atarsın” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Aydın’ın neden tekvando spor dalını seçtiğini sorduğu Namık Kemal Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Türkiye 1. si Vildan Emre; “Türk milleti olarak savaşçı bir ruha sahibiz. O nedenle bende bu spor dalını seçtim” dedi. Antrenör Korhan’da tekvando spor dalının her geçen gün daha da yayıldığını başarı sıralamasında ülke olarak ilk üçte olduklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here