Teknik Heyetten Taraftarlar Derneğine Ziyaret

0
64

Hatayspor Teknik Direktörü Ali Güneş, beraberinde idari menajer Mesut Akıncı, antrenörler Gökhan Sakar ve Metin Kantarcı ile birlikte Hatayspor Taraftarlar Derneğine nezaket ziyaretinde bulunarak taraftar temsilcileriyle bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleşen toplantıda Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin ve diğer yöneticilerde hazır bulundu.

Hatayspor Teknik Direktörü Ali Güneş, taraftarlar adına dernek başkanı Ergin’e bir buket çiçek vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ergin’de konuklarını dernek binasında ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek her zaman her yerde Hatayspor’u desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Baklavaların yenilip tatlı konuşulduğu gecede teknik heyet ile taraftarlar, Hatayspor’un başarıya ulaşması için birlik ve dayanışma içinde olduklarını vurguladılar.

Hatayspor Taraftarı Seferberlik İlan Etti

Bu arada Taraftarlar Derneği yönetimi, Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumunda oynanacak Hatayspor-Bozüyükspor maçında tüm taraftar grupları ile birlikte takımı destekleyeceklerini açıkladı. 17 Şubat Pazar günü saat 13.30’da başlayacak maçın büyük önem taşıdığı belirtilirken; “Bu maç öncesi taraftarlar olarak seferberlik ilan ediyoruz. Bordo-Beyaz renklere gönül veren tüm sporseverleri formaları ve atkılarıyla bu maça davet ediyoruz. Hatayspor’umuza şimdi destek zamanı. Gelin hep birlikte tüm koltukları dolduralım. Bu maç öncesi bilet satışlarının erkenden başlamasını ve stat kapılarının önceden açılmasını yetkililerinden rica ediyoruz. Hatayspor’a destek için herkesin bilet alarak maça girmesini bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here