Teknede Jehan Barbur Konseri

0
307

jehan barbur1Türk müziğinin en önemli seslerinden Jehan Barbur, ‘Uyan’, ‘Hayat’ ve ‘Sarı’ albümlerinin ardından dördüncü solo albümü ‘Sizler Hiç Yokken’ ile ‘Müzik Boğaz’dan Gelir’ konserlerinde, 3 Haziran 2016 Cuma günü dinleyicisiyle Boğaz’da buluşacak.

İstanbul’un müzik kültürü ve alışkanlığına yeni bir anlayış getirmek üzere hayata geçirilen “Müzik Boğaz’dan Gelir” tekne konserlerinde 3 Haziran 2016 Cuma günü bölgemizin yetiştirdiği ve sektörde adından sıkça bahsettiren Jehan Barbur yer alacak. İskenderunlu Jehan Barbur sevilen şarkıları ile dinleyenlere unutulmaz bir boğaz gecesi yaşatacak.

60m2 organizasyonuyla gerçekleşecek konserde; İstanbul Arnavutköy İskelesi’nden saat 19.00’da başlayacak dinleyici katılımı, saat 20.00’de Kabataş Turizm İskelesi ve saat 20.30 Beylerbeyi Nato Parkı İskelesi’nde dinleyici alımına devam edecek. 21.00’de başlayacak olan “Müzik Boğaz’dan Gelir” konser teknesi, gece boyunca boğaz güzergâhında seyrederek konser bitiminde dinleyicileri bindikleri iskelelere bırakacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here