Tehlike Çanları Sert Çalıyor!

0
93

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Ahmet Aslan**, İhsan Topsakal**, Özgür Sezgin**

İskenderunspor 1967: Çetin*, Şevki*, (Dk. 39 Okan**), Ferhan* (Dk. 67 Aykut*), Mehmet*, İsmail**, Hüseyin*, Başaran*, Sedat*, Murat* (Dk. 86 Anıl*), Burak*, Uğur*

Sivas 4 Eylül Belediyespor: Muzaffer**, M. Ali**, Taner**, Gökhan**, Nurettin** (Dk. 76 Sabahattin*), Muhammet Savaşçı* (Dk. 85 Uğur**), Yasin**, Sadettin * (Dk. 60 Oğuz*)

Sarı Kartlar: Ferhat, İsmail, Sedat, Uğur (İskenderun 1967), M. Ali, Gökhan ve Nurettin (Sivas 4 Eylül)

Gol: 90+5 Uğur (Sivas 4 Eylül)

Ligde kalmak adına mutlak kazanması gereken maçlardan biri olan Sivas Dört Eylül Belediyespor maçına, mutlak galibiyet parolası ile çıkan İskenderunspor 1967 yine hayal kırıklığı yarattı. Mavi-Turunculu ekip, uzatma dakikaların sonunda yediği golle yıkıldı taraftarını da yıktı. Aldığı kötü sonuçlar nedeni ile ligin alt sıralarından bir türlü kurtulamayan temsilcimiz, evinde aldığı bu mağlubiyetin ardından ligde kalma şansını daha da zora soktu.

İskenderunspor 1967, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Sivas Dört Eylül Belediyespor maçında taraftar desteğini de arkasına alarak karşılaşmaya başladı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 19. dakikada konuk ekipten geldi. Orta alandan geliştirdiği atakta Yasin, topu Saadettin’e ortaladı. Sadaadettin sert vurdu, kaleciyi de geçen topu İsmail, çizgiden çıkardı. Karşılaşmanın 42. dakikasında, İskenderunspor 1967’nin atağında Uğur, orta alandan aldığı topla ceza alanına kadar ilerledi. Müsait pozisyonda Murat’ı gördü. Murat’ın sert vurduğu topu Kaleci Muzaffer, iki hamlede kontrol edebildi. İlk yarı golsüz kapandı.

İkinci yarıda biraz kendine gelen İskenderunspor 1967 rakip kalede tehlikeli ataklar da geliştirdi. Ancak hücum hattındaki futbolcuların beceriksizliği galibiyet golünü getiremedi. Son dakikalarda ortada giden karşılaşmanın berabere bitmesi beklenirken 90+5’te gelen konuk ekibin golü soğuk duş etkisi yarattı. Ani atak sonunda Gökhan, soldan akına katılan Uğur’a pasını verdi. Uğur, çaprazdan plase bir vuruşla İskenderunspor filelerini havalandırdı: 0-1. Bu gol İskenderunspor 1867’nin umutlarını biraz daha tüketti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here