Taraftarların Geleneksel Piknik Şöleni İptal Edildi

0
245

körfez iskenderunspor21Körfez İskenderunspor taraftarlarınca geleneksel hale getirilen piknik şenliği, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden ocağı faciası nedeniyle bu yıl iptal edildi. Amigo Nihat Demircan ile Metin Bağış, yazılı bir açıklama ile şenliğin iptal edildiğini duyurdular.

Her yıl Haziran ayının ikinci haftasında Belen’in Atik yaylasında taraftar gruplarınca gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen piknik şöleninin bu yıl iptal edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Körfez Taraftar Grubunun Amigoları Nihat ile Metin, yaşanan acı dolayısıyla böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Nihat ve Metin; “Soma’da geçen hafta yaşanan ve 301 madencinin hayatını kaybettiği, yüz yılın en büyük maden ocağı felaketi nedeniyle bu yıl da düzenlemeyi düşündüğümüz piknik şölenimizi iptal ettik. Yaklaşık 10 yıldan bu yana yapılan ve büyük çoğunluğunu Körfez Taraftar Grubunun oluşturduğu Atik Yaylası Şenliğini bu yıl yapmama kararı aldık. Soma’da hayatını kaybeden 301 madenci şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here