Süper Ligin Yeni Takımları

0
289

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Ligi play-off karşılaşmalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Play-off liginin son haftasında Çekmece Sahasında Turunçlu Gençlik ve Spor Kulübünü 5-0 yenen Karaağaçspor, Samandağspor ile Yayladağıspor’un ardından 2017-2018 Futbol Sezonunda Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele etmeye hak kazanan bir diğer takım oldu. Karaağaçspor’a deplasmanda 3 puan kazandıran golleri Anıl Şamioğlu (3) ile Hakan Derin (2) attı.

Üst lige çıkmayı geçtiğimiz hafta garantileyen Yayladağıspor ise evinde karşılaştığı Aşkarbeylispor’u 8-2 yenerek süper amatör lige yükseldi. Yayladağıspor’lular şampiyonluklarını soyasıya katıldılar. Kutlamada konuşan Kulüp Başkanı Kalkan, Yayladağıspor’un Süper Lig’de başarı sağlayacağına inandığını kaydetti. Oyunculara maddi destekte de bulunan Kalkan, her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olacağını kaydetti.

Grupta toplu sonuçlar şöyle: Karaağaçspor: 5 Turunçlu Gençlikspor: 0, Yayladağıspor: 8 Aşkarbeylispor: 2, Uğurdal Öz Sağlık: 3 Samandağspor: 2. Alınan bu sonuçların ardından ligi Yayladağıspor 21 puanla, Samandağspor ile Karaağaçspor ise 20’şer puanla bitirdiler.

Gözcüler Belediyespor, Reyhanlı Belediyespor’a Boyun Eğdi

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off karşılaşmalarına da devam edildi. Arsuz Gözcüler Sahasında yapılan karşılaşmada Reyhanlı Belediyespor, Gözcüler Belediyespor’u 4-1 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından Reyhanlı Belediyespor, topladığı 9 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here