Süper Amatörde Play-Off’un 4’cü Takımı Armutluspor Oldu

0
153

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginin son haftasında yapılan karşılaşmaların ardından play-off’’a çıkan dördüncü takım da belli oldu. Haftanın en önemli karşılaşmalarında Samandağspor, Körfez İskenderunspor’u 3-1, Armutluspor’da Arsuz Gözcülerspor’u 2-1 mağlup etti.

Alınan bu sonuçların ardından play-off’a çıkan 4. takım Armutluspor olurken, Samandağspor, Dörtyol Esnafspor ile İskenderun Belediyespor daha önce play-off’ta oynamayı garantilemişlerdi.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan Play-Off karşılaşmalarına, ligi lider kapatan Samandağspor 3, grup ikincisi Dörtyol Esnafspor 2, grubu üçüncü tamamlayan İskenderun Belediyespor 1, dördüncü sırada bitiren Armutluspor da sıfır puan ile başlayacak.

İskenderun Belediyespor Farka Yürüdü: 9-0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde play-off’a çıkmayı daha önce garantileyen İskenderun Belediyespor, geup maçlarının son haftasında Sümerspor’u her iki yarıda atılan gollerle 9-0 mağlup etti. İskenderun Belediyespor’un gollerini Samet Aytekin, Murat Türk (2), Murat Deliveli, Aydın Can Işık, Fırat Kaya, Osman, Cemil ile Oğuzhan attı.

Toksoy; “Play-Off’a Yükselen Takımlara Başarılar Diliyoruz”

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden ve grup ikincisi olarak play-off’larda oynamaya hak kazanan Dörtyol Esnafspor’un Kulüp Başkanı Halil Toksoy, play-off karşılaşmaları için tüm takımlara başarılar diledi.

Dörtyol Esnafspor’un başarılı başkanı Halil Toksoy, play-off müsabakaları öncesinde yaptığı açıklamada; “Spor, Dostluk, Barış, Sevgi ve Kardeşliktir. Bu amaçla spora hizmet eden ve 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda play-off’ta mücadele etmeye hak kazanan tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here