Su; “Şehit Aileleri Bizim Baş Tacımızdır”

0
121

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, 1997 yılında iç güvenlik görevi esnasında Mardin İli Ömerli İlçesinde mayına basması sonucu şehit olan Şehit Jandarma Çavuş Ali Gül’ün, Çay Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehit Jandarma Çavuş Ali Gül’ün ailesi ile yakından ilgilenen Zeliha Su, Şehit’in annesi Mediha Gül ve babası Abdülkerim Gül ile sohbet ederek, herhangi bir sıkıntılarının ya da ihtiyaçlarının olup olmadığı yönünde bilgi aldı.

Her hafta bir şehit ailesi ziyaret edilmek suretiyle, onların sıkıntı ve ihtiyaçlarının giderilmesi için gayret gösterildiğini ifade eden Zeliha Su; “Tüm Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Şehit aileleri bizim baş tacımızdır. Onlar bizim gurur kaynağımızdır ve bizlere emanettir. Onları sadece özel günlerde hatırlamakla yetinmiyor, her daim yanlarında olmaya ve duygularını paylaşmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Şehit annesi Mediha Gül ve babası Abdülkerim Gül ise hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine her konuda destek olan ve her bağlamda varlığını hissettiren İlçe Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’ya teşekkürlerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here