Spor Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
83

spor haberleri2Türkiye Basketbol Şampiyonası İskenderun’da Yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığının Okul Sporları programlamasında İskenderun unutulmadı. Bakanlığın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, Türkiye Gençler Basketbol yarı finallerinin, 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İskenderun ilçesinde yapılması yönünde bilgiler bulunuyor. İskenderun spor kamuoyu ise ‘birilerinin bu turnuvanın başka bir yerlere alınması için her an bir düğmeye basmadan, tüm İskenderunluların bu şampiyonaya sahip çıkması gerekmekte olduğu’ görüşünde hemfikir oldu.

Gururumuz Alperen Soysal Milli Takım Kampına Katılacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payasspor’un altyapısından yetişen, Karaağaçspor’da oynadıktan sonra sezon başında Hatayspor’a transfer olan 14 yaşındaki Alperen Soysal, (U-14) Türk Milli takım teknik Direktörü Güngör Şahinkaya tarafından İstanbul’a davet edilmişti. İstanbul’daki (U-14) Milli takım seçmelerini tamamlayan Alperen Soysal, Perşembe günü (bugün) başlayacak olan Antalya Belek Limak Arcadia Oteli tesislerindeki 2. kampa da davet edildi. 14 yaşındaki Alperen Soysal geleceğin yıldız futbolcuları arasında gösteriliyor.

Hatay Amatör Küme (U-13) Ligi Zevkli Maçlarla Start Aldı

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-13) Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun, Kırıkhan ile Kumlu ilçelerinde yapılan karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar şöyle oldu: Arsuz Umut Gençlik ve Spor Kulübü: 10 – Erzin Belediyespor: 0, Karaağaç Nardüzüspor: 2 – Dörtyol Esnafspor: 3, Karaağaçspor: 11 – Gözcülerspor: 0, Kumluspor: 0 – İskenderun Kayraspor: 8, Hatay Kartalspor: 8 – Yükseliş Koleji: 2, Kırıkhanspor: 4 – Payasspor: 0.

HBB Erkek Voleybol Takımı Yeni Bir Başarıya Daha İmza Attı

Türkiye Voleybol Erkekler Birinci Ligi B Grubunda Hatay’ı temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Salı günü Niksar Belediyesi’ni Antakya Kapalı Spor Salonunda konuk etti. Ligin dördüncü sırasında yer alan HBB Erkek Voleybol takımı iddialı oyunu ve performansıyla rakibini 3-1 yendi ve zirve takibini sürdürdü. Hızlı başladığı ilk sette etkili oyunu ve hızlı ataklarıyla seti 32-30 kazanan HBB, ikinci sette rakibini zorlayarak sergilediği performansına rağmen seti iki sayıyla 23-25 kaybetti. Üçüncü sette de etkili bir mücadele sergileyen temsilcimiz bu seti 28-26 alarak, dördüncü sete galibiyetle girdi. Son sette de üstün performans gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi 25-13’lük skorla maçı 3-1 kazanmasını bildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here