Spor Gündeminden Kısa-Kısa Haberler!

0
106

Arsuz Karaağaçspor Kürkçüler Maçına Bileniyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor 1967, Pazar günü saat 15.00’te Karaağaç Belediye Tesislerinde yapacağı Kürkçülerspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Halis Özipek nezaretinde sürdürüyor. Yöneticilerin de antrenmanları yakından takip ettiği Arsuz Karaağaçspor 1967’de tek hedef galibiyet. Bu önemli karşılaşmada 7 Mart Kadirli Demirspor maçında kırmızı kart gören Vakkas Kör ile sakatlığı devam eden Ali Yıldırım forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları devam eden Sercan Avcı ile Anıl Şamioğlu’nun oynayıp oynamayacakları karşılaşma saatlerinde belli olacak.

& & & & &

Erzin Belediyespor Ergün Aytekin İle Prensipte Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediye Spor yönetimi Recep Aydemir’in ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevi için Ergün Aytekin ile prensipte anlaştı. Erzin Belediye Spor takımını çalıştırmaya başlayan 54 yaşındaki Teknik Direktör Ergün Aytekin, 2014-2016 yılları arasında Turuncu Beyazlı ekibi 2 sezon çalıştırmıştı.

& & & & &

Samet Aybaba İskenderun Bld.Spor’un Antrenmanını İzledi

2017-2018 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Belediye Spor, çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Kurt ve yardımcısı Zeyni Özdemir nezaretinde sürdürüyor. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan İskenderun Belediye Spor’un antrenmanını Türkiye Süper Lig takımlarından Sivas Spor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba, yardımcısı kaleci antrenörü Yılma Bal ve çok sayıdaki spor adamları da izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here