Sözde Akademisyenler ve Açık İhanet

0
136

Değerli hemşerilerim, Kıymetli Dostlarım, uzunca bir zaman yazmıyordum ama göz görüyor yürek dayanmıyor. Ülkemizin de aynı coğrafyada bulunması nedeniyle Ortadoğu’daki ülkelerin durumu bizi de çok yakından ilgilendirmektedir. GBOP adlı proje ile evangalistlerin ve sömürgecilerin “Arap Baharı” adı altında İslam ülkelerini ne hale getirdikleri ortadadır. Bu durum bizi o kadar ilgilendirmektedir ki iç işlerimiz diyecek kadar önemlidir.

Ülkemizde yaşanan ve yıllardır devam eden, doğmamışların dahi hak ve hukukunu gasp eden PKK terör örgütünün, Güneydoğu Bölgemizde, Resmi Kurum ve Kuruluşlar, masum insanlarımız, Emniyet güçlerimiz ve Ordu Mensuplarımıza karşı yapılanlar, artık bir kalkışma, İsyan hareketine dönüşmüştür. Her gün gelen, Sivil, Asker, Polis Şehitlerimiz yüzlerce yetim ve öksüz bıraktığı gibi, milletimizin yüreğini dağlamakta, adeta ağzımızdan yanık kokusu gelmektedir. Şehirler harabeye dönmüş, yıkılmadık ve tahrip edilmedik cami, okul, hastane ve resmi kurum kalmamıştır.

İşin en acı tarafı, bu terör örgütünün sivil temsilcileri, ne yazık ki, TBMM’de utanmadan, sıkılmadan, edepsiz ve hayasızca savunmasını yapmaktalar. Dahası da karşılık olarak, bütçemizden, bizim cebimizden, çok yüksek maaşlarla yalanmaktadırlar. Hatta Yüce Meclise Başkan Vekilliği yapmaktadırlar. Çizmeyi çoktan aştılar. Sn. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “İhanet daha nasıl olur ki?” PKK’ya destek veren ABD ile AB ülkeleri ile son olarak Rusya ile görüşme yapan bunlar değil mi?

Sözde Akademisyen geçinen ve üniversitelerimizde gençlerimizi zehirleyen sapık fikirli, daha öncede Ermeni hayranlığı ile Türkiye’yi katliamla suçlayan, sempozyumlar düzenleyen, son olarak PKK terör örgütünü bitiriyorsunuz diye TSK ve Devletimize, Hükümetimize karşı yayınlanan 1146 Profesör, Öğretim görevlisi daha sonra katılan 643 kişinin imzalı HAVLAMA Bildirisi, bardağı taşırmıştır. Bu kabullenilmesi mümkün olmayan bir durumdur. PKK temsilcisi siyasilerin ve sözde Akademisyenlerin ihaneti tescillenmiştir. İhanetin karşılığı apaçık ve net olarak Tüm Türk Milletinedir.

Hükümetin, hukukun ve özellikle Sn. Cumhurbaşkanımızın konu üzerindeki hassasiyetle duruşları ve harekete geçilmiş olması yaramızın merhemidir. Şehit ve yetimlerinin, necip Milletimize yapılan ihanetin karşılığı, derhal işten el çektirme, T.C. vatandaşlığından çıkarılma ve tüm varlıklarına da el konulması yönündedir. Yapılabilecek bu uygulama, yıllardır çekilen acıları, verilen Şehitleri ve Milyarlarca Dolarlık kayıpları ancak hafifletebilir diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

Mail: nurettincan1071@hotmail.com

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here