Sosyal Dernekler Federasyonundan Hatayspor Taraftarına Ziyaret

0
55

Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu (HSDF) Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Hatayspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek ilimiz takımlarına verdiği sportif destekten ötürü teşekkür ettiler. Ziyarette Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen’de hazır bulundu.

Taraftarlar Derneği yönetiminin tam kadro yer aldığı toplantıda konuşan Dernek Başkanı Sadullah Ergin, konuklarına nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “İlimizin önemli kuruluşları olan Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti ile taraftarlar arasında her zaman işbirliği içinde sıcak diyalog sürdürülmektedir. Taraftarlar Derneği olarak HSDF’nin üyesiyiz. Aynı zamanda yönetime taraftarlar derneğinden de temsilci alınması dolayısıyla teşekkür ederiz. Biz Hatayspor’a ve ilimizin tüm spor kulüplerine tribün desteği vermeye devam edeceğiz. Şiddete ve küfre hayır diyoruz. Takımlarımızı centilmence desteklerken başarılı olmalı için tüm çabamızı gösteriyoruz” dedi.

HSDF Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu’da aynı zamanda Hatayspor yönetiminde genel sekreter olarak görev yaptığını hatırlatarak Taraftarlar Derneği’nin Hatayspor’un başarısı için gayretli ve coşkulu desteğine teşekkür etti. Taşçıoğlu,  Hatayspor’un mütevazı bir bütçe ile 2. Ligde şampiyonluk mücadelesi verdiğine dikkat çekerek transferlerin yanında tesislere ve altyapıya da para harcandığını açıkladı.

HGC Başkanı Ahmet Yetişen’de Taraftarlar Derneği’nin ilimizde spor yaptığı katkıları takdirle karşıladığını, yerel basın olarak dernek faaliyetlerini en iyi şekilde spor kamuoyuna yansıttıklarını belirterek, gazeteciler ile taraftarların ayrılmaz bir bütün olduğuna işaret etti.

Sıcak ve samimi sohbet, dernek yöneticilerinden Aykut Doğru’nun pişirdiği peynirli irmik helvalarının yenmesiyle daha da tatlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here