“Son Düdük Çalmadan Mücadelemizi Bırakmayacağız”

0
89

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, Devre Arasında 10 Futbolcuyu Renklerine Bağlayacaklarını Belirtti…

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Özdoğan, ilk yarı maçlarında istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydederek, devre arası transferleriyle bu kötü gidişatın tedbirini alacaklarını söyledi. Başkan Özdoğan Kırıkhanspor’u küme düşürmeyeceklerinin de altını çizdi.

Kırıkhanspor’un menfaati söz konusu olunca babasının oğlunun gözünün yaşına bakmayacağını da kaydeden Özdoğan; “Kırıkhanspor formasını hak etmeyen 10 futbolcunun anlaşmasını karşılıklı feshederek yollarımızı ayırdık. Devre arasında en az 10 futbolcu alacağız. Eski topçumuz Özcan Dağ ile anlaştık, tesislerde idmana çıkmaya başladı. Tüm transferlerimizi tamamladıktan sonra Antalya’da kamp yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Takımın düzlüğe çıkması adına ne gerekiyorsa yapacağını da vurgulayan Özdoğan; “Kırıkhanspor bu memleketin takımıdır, art niyetlilerin haricinde her kesime şeffafız. Bu takım puan durumundaki yerini hak etmiyor. Son düdük çalmadan mücadelemizi bırakmayacağız. Buraya gelen takımlar ve hakemler Kırıkhanspor’a düştü gözüyle bakıyor, bunun böyle olmadığını herkese göstereceğiz. Kırıkhanspor’u sevenlerden ricamız, ortak değerimiz olan Kırıkhanspor’a maddi, manevi destek olalım. Her türlü öneriye açığız. Takımın düzelmesi için ne yapmam gerekiyorsa yapacağım” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here