Sinyalizasyon 6 Gündür Çalışmıyor!

0
455

sinyalizasyon1Kentimizin en işlek caddelerinden İsmet İnönü (Fener) Caddesi ile Mithatpaşa Caddesinin kesiştiği noktadaki Trafik Lambaları 6 gündür çalışmıyor. Sinyalizasyon lambalarının çalışmaması bu noktada büyük sorun yaşatırken, olası bir kazanın ihtimali ise çevre esnafı korkutuyor.

Kentin birçok yerinde sıkça yaşanan Sinyalizasyon sıkıntıları son günlerde İsmet İnönü (Fener) Caddesi ile Mithatpaşa Caddesinin kesiştiği kritik bir noktada yaşanıyor. Tam da bu noktada 6 gündür çalışmayan Trafik Lambaları, trafiğin keşmekeş olmasına neden oluyor. Oldukça işlek olan dört yol ağzına gelen araçlar karmakarışlık bir şekilde geçiş yaparken, bu yolu kullanan yayalarda araçların arasında sıkışıp kalıyor.

Çevredeki esnaf ve bu caddeyi kullanan vatandaşlar ise bu durumdan oldukça şikâyetçi! Bugüne kadar herhangi bir kazanın yaşanmadığı için şanslı olduklarını belirten çevre esnafı ancak sıkıntının giderilmesi adına hiçbir ilgilinin gelmediğini de belirttiler.

sinyalizasyon2

Bu bölgede sinyalizasyonun sıkça söndüğünü kaydeden duyarlı vatandaşlar; “Bu durum aslında oldukça sıkıntılı. Gün boyunca bu bölgede trafik yoğun bir şekilde işlemektedir. İnsanlar yaya olarak da bu yolu kullanmaktadır. 6 gündür yanmayan trafik lambaları bu karmaşaya neden oluyor. İlgililerden bir an önce sıkıntının kaynağını bulunmasını ve sıkıntının giderilmesini istiyoruz. Yoksa çok kötü bir durum yaşanabilir” değerlendirmesinde bulundular.

Çevre esnafı ve vatandaşlar ayrıca bu dört yol ağzında bulunan trafik lambalarının, akşamları belli bir saatten sonra uyarı mahiyetinde yandığını, sadece kırmızı ışığın yanıp söndürüldüğünü aslında bu durumun da trafiğin akışında sıkıntı yarattığını belirttiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here