Sezonun İlk Maçına Galibiyetle Başladılar

0
75

Antakya Bld. İşitme Engelliler, Elazığ Ekibini 3-0’la Geçti

Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol 1. Lig 4. Grupta ilimizi başarı ile temsil eden Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında konuk ettiği Elazığ İşitme Engelliler Futbol Takımını 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, 23. dakikada Arif’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.  Golden hemen sonra Elazığ İşitme Engelliler Futbol Takımına karşı baskılı oyununu sürdüren Antakya ekibi, 35. dakikada Erden’in ayağından ikinci golü buldu: 2-0. İlk yarı da bu skorla son buldu.

İkinci yarıda Elazığspor daha istekli oyun sergilemeye çalıştıysa da Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı oyuncularından Nesim 65. dakikada takımının 3. golünü atmayı başardı. Müsabaka da Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Antakya ekibi, 2. hafta karşılaşmasında, 11 Kasım 2012 Pazar günü deplasmanda Malatya İşitme Engelliler Futbol takımı ile karşı karşıya gelecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here