‘Sensiz Bir Eksiğiz!’

0
135

körfez iskenderunspor (65)Körfez İskenderunspor Yönetiminden Seferberlik

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Çarşamba günü Dersimspor ile sezonun en hayati maçına çıkıyor. Buradan hareketle Turuncu-Mavili ekibin yönetimi adeta seferberlik ilan etti. Taraftarlara seslenen yöneticiler, bu maçta takımın yalnız bırakılmamasını isterken ‘Sensiz Bir Eksiğiz’ mesajıyla destek istediler.

İlk yarıda sergilediği performansla küme düşmeye en yakın takımları arasında gösterilen Körfez İskenderunspor devre arasında yapılan kongrede Bekir Tufan’ın başkanlığa getirilmesiyle başka bir kimliğe büründü ve umutları tazeledi. Antalya’da yapılan devre arası kampında 14 futbolcu transfer edilirken, takım Teknik Direktör Ender Traş’ın elinde arzulayan, isteyen, mücadele eden bir kimlik edindi.

Körfez ekibi, son 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak grafiğini azda olsa yükseltmeyi başardı. Yükselen formu ile dikkat çeken Körfez ekibi, Darıca Gençlerbirliği ile oynanan son iç saha maçında hakemin kötü yönetimine rağmen maçın 90+2’nci dakikasına galip girmiş ancak  yediği talihsiz golle 2-2 beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

körfez iskenderunspor (66)

Son maçında ise  lig 4’cüsü Beylerbeyi’ni sürklase eden futbolu ile  deplasmandan 3-1’lik net skorla galip gelen Turuncu-Mavililer ligde kalacağı mesajını net bir şekilde vermiş oldu.

Önümüzdeki haftalarda ligin düşme hattında yer alan takımlarla zorlu maçlara çıkacak olan Körfez İskenderunspor, bu zorlu periyodun ilk maçında 24 Şubat Çarşamba günü 5 Temmuz Stadyumunda Dersimspor’u ağırlayacak.

Galip gelmesi halinde düşme hattının bir basamak üstüne çıkacaklarını anımsatan kulüp yönetimi, takımın en çok ihtiyaç duyduğu konunun ise şehrin desteği olduğuna dikkat çekti. Yöneticiler, destek beklerken, tüm taraftarlara; “Sensiz Bir Eksiğiz! İskenderun için mücadele eden takımımızı bu maçta yalnız bırakmayarak alacağı galibiyette pay sahibi olabilmek için haydi tribünlere!” çağrısında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here