Şehit Polis Serkan Talan Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
879

şehit cenazesi1Diyarbakır’da polis servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan Serkan Talan, memleketi Antakya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cuma günü ikindi namazını müteakiben İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Antakya Şehitliğine getirilen Şehit Talan’ın naşı, gözyaşları, tekbirler ve dualarla defnedildi. Evli ve bir çocuk babası olan şehidin cenazesinde eşi Serap Talan, annesi Halide Talan ve yakınları gözyaşı döktü.

şehit cenazesi2

Şehit polisin eşi ve annesi ayakta durmakta zorlanırken sağlık ekipleri ve şehit Polis Sedat Talan’ın meslektaşları aileyi yalnız bırakmadı.

Öğretmen olan şehidin abisi Mustafa Talan da çevrede bulunanların desteğiyle ayakta durabildi.

şehit cenazesi3

Cenaze törenine Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Birol Ertem, Mehmet Ahrazoğlu, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Hatay 121. Jandarma Er Eğitim Alay ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ali Canbolat, ilçe belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, silah arkadaşları ile binlerce hemşerisi katıldı.

şehit cenazesi4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here