Şehit Ailelerinden Gençlere Teşekkür

0
83

‘Gençlerin Saygı Nöbeti’ protokolü çerçevesinde şehit ailelerini ziyaret eden İskenderun Gençlik Merkezi, İskenderun Belediyesi ve Engelsiz İskenderun Derneği ziyaretlerini sürdürüyor.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyaretlerden çok büyük mutluluk duyduklarını ifade eden şehit aileleri, kendilerini ziyaret eden gençlere teşekkürlerini ilettiler.

Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “Sizler bizlere şehitlerimizin bir emanetisiniz. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Vatanımızda rahatça yaşıyorsak bunları şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların aileleri de bizlere emanettir.

Gençlere de bu bilinci yerleştirmek ve şehit ve gazi ailelerinin yalnız olmadığını göstermek adına ziyaretler bundan sonrada devam edecek. Amacımız gençlerimize vefayı, minnet duygularını, vatan sevgisini aşılayabilmek aynı zamanda vatan için şahadete yürüyen tüm şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmaktır” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here