Şefkat Evi Katılımcılarının Konseri Büyük Beğeni Topladı

0
248

şefkatevi konser1İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkat Evi katılımcılarının hazırladığı ‘Gönülden Mızraba Türk Halk Müziği Konseri’ ve ‘Gönülden Tuvale Yağlı Boya Resim Sergisi’ düzenlendi. 2 Nolu Belediye Gazinosu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkat Evi katılımcılarının bağlamalarıyla verdiği konser dinleyenler tarafından beğenildi. Konserin bir kısmında, Yaşlılar Şefkat Evi katılımcılarına müzik eğitmeni Zeki Altıparmakoğlu ve müzik öğretmenliği bölümünü kazanan öğrencisi Elif Ercan da eşlik ederek, renk kattı. Katılımcılar, konserde birbirinden güzel türkü ve şarkıları da seslendirdi.

şefkatevi konser2

Ücretsiz düzenlenen konserde, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, katılımcılar adına bağlama hocası Aydın Koray ve müzik eğitmeni Zeki Altıparmakoğlu’na çiçek vererek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Civelek; “Değerli hemşerilerim müzik böyle bir şey. Söyleyen ve dinleyen hep birlikte oluyoruz. Böyle bir sevgi yumağı oluyor. Mutluluğun anahtarı sevgiymiş. İnsan insanı sevince, doğayı sevince mutlu oluyor. Müzik bu mutluluğu arttıran ve insanı yücelten en önemli etkinliklerden biri! İnsanları birleştiren, evrensel dil müzik. Bu güzel müziği icra eden tüm arkadaşlarıma İskenderun halkı adına gönülden şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yağlı Boya Resimlerin Geliri Engelliler Spor Kulübü’ne Bağışlanacak

Etkinlikte, ‘Gönülden Tuvale Yağlı Boya Resim Sergisi’ de gezildi. Yaşlılar Şefkat Evi katılımcısı Nevzat Dilek’in yaptığı, resimler İskenderun Belediyesi eski Nikâh Salonunda da sergilenecek ve resimlerden elde edilecek gelir İskenderun Engelliler Spor Kulübü’ne bağışlanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here