Savaş Varsa Olimpiyat Yoktur (3)

0
56

Değerli okurlarım, insanlar her konuda “zaafa uğrayabilir” kaybedebilirler. Derslerine iyi çalışmayanlar sınavlarda başarılı olamazlar, kaybederler. Sözünü sohbetini bilmeyenler dostlarını kırar, üzer ve sonunda iyi dostlarını kaybederler. Antrenmanları önemsemeyen ve bir de rakibini küçümseyen takımlar başarılı olamaz, kaybederler. Geceyi pavyonda geçiren bir boksör, ertesi günü ringe çıktığında nakavt olur, kaybeder…

Fazla uzatmak istemiyorum. Saydığım bu kaybedişlerin telafisi vardır, hem de en kısa zamanda… Ancak, öyle kaybedişler yaşanır ki onların telafisi mümkün değildir! Nedense geriye dönüşü yok. Şöyle sıralayabiliriz…

Bu sayacaklarımın 2020 Olimpiyatlarıyla doğrudan ilgisi vardır. Terör örgütüyle pazarlık masasına oturursan, Devlet olmayı bırakıp, teslimiyetçiliği seçersen! “Çözüm süreci” diye başlayıp, “Çözülme sürecine” girersen, Bebek katilini kurtarıcı gibi görürsen, Ellerinde Mehmetçik kanı damlayan bebek katilinin ayağına MİT Müsteşarını gönderirsen, kaybedersin!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin plaketleri, madalyalı generalleri, amiralleri, subayları müebbetlik ve idam cezası şu anda kalkmamış olsa hepsi de sallanacaklar. 70-80 yaşları arasında olanlar, hak etmedikleri o yerlerde yaşam mücadelesi vermektedirler. Yaşamını terörle mücadeleye vermiş generaller, subayların hepsi de darbeci vatan haini öyle mi? Ülkemizin 26. Genel Kurmay Başkanı terör örgütü yöneticisi ama dağdaki bebek katilli sübyan çocuk öyle mi? Kaybedersin!

Askerler çekilmiş, teröristler meydanlarda elde ettikleri başarıları kutluyorlar, Kasımpaşalının akıllı insanları çözüm süreci için ikna turları atıyor, Terörist başı da bu manzaralara bakarak keyf çatıyor. Yüce Türk Ulusu bu eziyete katlanmak zorunda kalıyor. Mümkün değil, kaybedersin!

Ata’nı inkar edersen, onları ayyaş diye nitelersen, “Çapulcular “diye gençleri sözüm ona aşağılarsan, Dediğim dedik, çaldığım düdük dersen, Kafası kıyak gençlik istemiyoruz dersen, yan-yan yürümeye devam edersen, Ben de futbol oynadım diye ağız yaparsan. Atatürk’ün gençliğine değer vermezsen, ağaçları kestirip, “Yollar yaptırıyoruz gelip geçmeye” dersen, Ailelerin içişlerine karışırsan, mümkün değil, kaybedersin!

Mutlu olun, mutlu kalın… SAYGILARIMLA

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here