Savaş; “Sorunları Biliyoruz, Plan, Proje ve Çözüm Önerilerimizle Göreve Geleceğiz”

0
76

lütfü savaş12Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Erzin’e bağlı 10 köyde düzenlenen toplantılara katılarak köy muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya geldi.

Erzin’de gerçekleştirilen gezi ve toplantılara, CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar, CHP Erzin Belediye Başkan Aday Adayı Ali Büyüker ile ziyaret edilen köylerin muhtarları ve köy halkı katılım gösterdi.

Başkan Savaş ve CHP heyetinin gezi ve ziyaretleri Erzin Yeşiltepe Köyü ile başladı. Başkan Savaş ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla, Aşağı Burnaz, Yukarı Burnaz, Turunçlu, Kuyuluk, Kızlar Çayı, Başlamış, Gökgöl, Gökdere, Yoncadüzü köylerini ziyaret etti.

Köy Muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya gelen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, köy kahvelerinde ve evlerde düzenlenen toplantılarda hemşerilerine hitap etti.

lütfü savaş13

Başkan Savaş tüm gezi ve ziyaretlerinde hemşerilerine hitaben yaptığı konuşmada, Hatay’ın coğrafyasını çok iyi bildiklerini ifade ederek; “Son 2 yıllık süre içinde Hatay’ın birçok noktasını gezdik, incelemelerde bulunduk. Çarpık yapılaşma, düzensiz yollar, susuzluk gibi sorunları biliyoruz. Uzman bir kadro ile hazırlık yaptık. Sorunları biliyoruz, plan – proje ve çözüm önerilerimiz ile göreve geleceğiz. Büyükşehir olduğumuzda artık özel idare ve köy hizmetleri kapanacak. Bu kurumların yaptığı tüm işleri Büyükşehir belediyesi yapacak.  Yol, mezar, ulaşım, arıtma, kanal vb gibi hizmetleri sizlere artık Büyükşehir belediyesi sağlayacak” dedi.

Kendisinin bir hizmet adamı olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş; “5 yıllık görev süremiz içerisinde Antakya’da yaptıklarımız ve gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz ortadadır. Antakya’da 45 mahalle muhtarımız ile uyum içinde çalıştık ve başarılı çalışmalara imza attık. Büyükşehir belediye başkanlığı için desteğinizi istiyor ve bekliyorum” dedi.

Başkan Savaş, gittiği tüm köylerde sevgi gösterileri ile karşılandı, köy sakinleri ile sohbet etti, sorunlarını dinledi ve açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here