Savaş; “Her İlçeye Danışma Ofisleri Kuracağız”

0
121

bşb ofisleri1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Aktepe, Ardıçlı, Hassa ve Kırıkhan’da da incelemelerde bulundu. Başkan Savaş, her ilçeye bir Büyükşehir Belediyesi Danışma Ofisi kurulacağını kaydetti.

Başkan Savaş’ın ilk durağı Hassa’nın Aktepe Mahallesi oldu. Burada incelemelerde bulunan Başkan Savaş daha sonra Aktepeli vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Savaş burada mahallelinin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sunarak, Büyükşehir Belediyesi’nin yapabileceği yardımları not aldı. Daha sonra Ardıçlı ve Hassa’da incelemelerde bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş buralarda da halkın sorunlarını dinledi, isteklerini not aldı.

bşb ofisleri2

Hassalı vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Savaş, bütün ilçelerin sıkıntılarını bildiğini ifade etti. Öncelikli işlerinin arasında her ilçeye bir Büyükşehir Belediyesi Danışma Ofis’i kurmak olacağını belirten Başkan Savaş; “Bu ofisler sayesinde halkımızın bütün sorun ve sıkıntılarını bizzat halkımızdan dinleyeceğiz, en acil çözümü bulacağız” diye konuştu.

Başkan Savaş’ın son durağı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkhan ilçe başkanlığının Soma Maden Ocağı’nda yaşamını yitiren şehitler için düzenlediği Mevlüt Programı oldu. Başkan Savaş, okutulan Mevlüt’ün ardından Kırıkhan’daki Yörük vatandaşları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here