Sarı Zeybekler’den ‘Büyük Bayrak Yürüyüşü’

0
125

Son yıllarda pek çok rekor denemesine imza atan Sarı Zeybekler Derneği, bu kez de, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde ‘Şehitlere Saygı-Mehmetçik’e Destek, Büyük Bayrak Yürüyüşü’ gerçekleştirecek.

Kurulduğu günden bu yana Atatürk, Cumhuriyet ve Bayrak temalı birçok etkinliği başarı ile hayata geçiren Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart 2018 Pazar günü geniş katılımlı bir bayrak yürüyüşü yaparak Hatay’ın adını dünyaya duyurmak için bir etkinlik düzenleyecek.

‘Büyük Bayrak Yürüyüşü’ ile ilgili bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Derneği Başkanı Nevzat Kurt Hatay halkını İskenderun’daki etkinliğe davet ederek; “Kurulduğumuz günden bugüne kadar kırmızıçizgimiz olan; Atatürk-Cumhuriyet-Bayrak konusunda 2 Dünya Rekoru, 1 Akdeniz Bölge Rekoru, 4 Atatürk ile ilgili kitap, 7 Atatürk Sergisi düzenleyen Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart 2018 Pazar günü saat 14.30’da İskenderun sahilinde ‘Şehitlere Saygı ve Mehmetçik’e Destek Büyük Bayrak Yürüyüşü’ yapacaktır.

Yaklaşık 10 bin gönüllünün katılmasını beklediğimiz bu Bayrak Yürüyüşü’ne bütün Hatay halkını tek vücut olarak kenetlenmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here