Şampiyonun Adı Karaağaçspor

0
190

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-14) Liginde mücadele eden ve geçmiş yıllardan beri Türk Sporuna başarılı nesiller yetiştiren Karaağaçspor’da yıldız futbolcuların başarılı çıkışı devam ediyor. Turuncu Beyazlı ekibin (U-14) futbol takımı son karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak 49 puan ile (C) Grubunda şampiyon oldu. Ligde ipi göğüsleyen Karaağaçspor’un yıldız futbolcuları elde ettikleri şampiyonluğu camiaya yeni yıl hediyesi olarak hediye ettiler. Karaağaçsporluların şampiyonluk kutlamalarına aileleri de eşlik etti.

Karaağaçspor, sezon başından bu yana oynadığı 18 karşılaşmada 16 galibiyet 1 beraberlik ve 1 de yenilgi yüzü gördü. Karaağaçspor 96 golle grupta “en fazla gol atan takım” yediği 6 golle de kendi kalesinde “en az gol yiyen takım” unvanını da eline geçirdi.

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu: Arsuz İlk Adımspor: 3- Arsuz Umut Gençlik: 0, Dörtyol Esnafspor: 1- İskenderun Kayraspor: 3, Hatay Kartalspor: 4- Arsuz Karaağaçspor 1967: 0, Nardüzü Gençlik: 5- Arsuz Gözcülerspor: 0.

Alınan bu sonuçları ardından ligi, 49 puan ile kapatan Arsuz İlk Adımspor averajla ikinci, 45 puan ile Arsuz Umut Gençlik üçüncü kapattılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here