Şampiyonluk İçin Fethiye’ye Gidiyorlar!

0
356

spor-boks bayan1Türkiye Boks Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan “Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası” 13-18 Şubat 2017 tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılacak. Bu şampiyonada ilimizi temsil edecek, sporcular da belli oldu. Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener; “Geçen yıllarda elde ettiğimiz başarıları bu yılda elde edeceğiz buna yürekten inanıyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklamasında Hatay ilimizi temsil edecek olan, idareci, antrenör ve sporcuların belirlendiğine de işaret eden Erdener; “Geçtiğimiz günlerde Antakya’da MKÜ Boks salonunda gerçekleşen Hatay boks birinciliğinde dereceye giren bayan sporcularımız, Hatay ilini, Muğla ilinde temsil etmeye hak kazanmıştır. Tüm bayan sporcularımıza, antrenör ve idarecilerimize, Şubat ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum. Kafilemizin, geçtiğimiz yıllarda alınan olumlu sonuçlar gibi yine başarılarla ilimize döneceğine inanıyorum. Tüm sporcularımızın 2017 yılında da sağlıklı sonuçlarla başarılar elde edeceklerine gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Fethiye’ye gidecek Hatay Bayanlar Boks Kafilesi şu isimlerden oluşacak: İDARECİ: Cemal Dağlıoğlu, ANTRENÖRLER: Erkan Yılmazbaş, Hasan Erdener. SPORCULAR: (Yıldız Bayan) Nurşen Düzel, Nur Lilyan Gülen, Eylül Altın. (Genç Bayan) Açelya Tektaş,  Hazal Ördek, İrem Çapar, Sakine Ördek. (Büyük Bayan) Selen Mışraklı,  Sevil Çapar,  Ayşe Çakmak,  İlknur Koluman, Sultan Koç. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here