Samandağspor Play-Off’u Garantiledi!

0
299

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligde, grup maçlarının sonlarına yaklaştıkça müsabakalardaki heyecan da giderek artıyor. Grup lideri olan Samandağspor, liglerin bitmesine 4 hafta kala misafir olduğu Defne 2013 Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 7-4 mağlup etti. Ligin bitmesine 3 hafta kala grupta 49 puana ulaşan ve liderliğini sürdüren Samandağspor play-off’u da garantilemiş oldu.

Dörtyol Esnafspor Öldü-Öldü Dirildi 5-4

Grupta ikinci sırada yer alan Dörtyol Esnafspor da Gözcüler sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz Gözcülerspor’u 5-4 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden M. Semih Güçlü, Oğulcan Yabanabat ile Oğuz Yücel Arslan’ın yönettiği karşılaşmada, Dörtyol temsilcisinin gollerini Emre Erkin (2), Tolga Önar (2), ile Mustafa Güleryüz atarken, ev sahibi Arsuz Gözcülerspor’un gollerini de Ali Madak, Bilge Kaan Çelik, Güven ile Faruk kaydetti. Dörtyol Esnafsor, 48 puan ile grupta ikinci sıradaki yerini korurken, play-off yolunda büyük avantaj yakaladı.

Körfez İskenderunspor 3 Puanı Farklı Aldı 6-1

Ligde zirve hesapları yapan Körfez İskenderunspor ise Yayladağı İlçe Stadında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Yayladağıspor’u 6-1 mağlup etti. Körfez İskenderunspor’a üç puan kazandıran golleri Fırat Aksoy (2), Arif Özdemir (2) ile Hakan Derin (2) atarken Yayladağıspor’un tek golü Ziya’dan geldi. Bu sonucun ardından Körfez İskenderunspor 47 puan ile grupta üçüncü sıradaki yerini korudu.

İskenderun Bld.spor, Armutluspor Maçı Dostça

Grupta play-off hesapları yapan bir diğer takım İskenderun Belediyespor, 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Armutluspor ile 2-2 berabere kaldı. Hatay bölgesinden Necmi Demir, Mete Şep ile Ali Taşan’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibinin gollerini 31 ve 76. dakikalarda Fırat Kaya, Armutluspor’un gollerini ise 52. dakikada penaltıdan Bülent Güneş, 80. dakikada da Deniz Habib attı. Müsabakada İskenderun Belediyespor’dan 1, Armutluspor’dan da 2 futbolcu kırmızı kart gördü. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediyespor, 44 puan ile grupta 4. sırada yer alırken, üst sıralarda yer alan 48 puanlı Dörtyol Esnafspor ile 47 puanı bulunan Körfez İskenderunspor’un birer maç fazlası bulunuyor.

Günün diğer karşılaşmasında Ekincispor ile Reyhanlı Belediyespor, 3-3 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here