Sakarya Mahallesinde Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

0
116

Kent genelinde yol yapım ve kaldırım çalışmaları devam ederken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sakarya Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dingil’e Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu da eşlik etti.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Muhtarımız ile birlikte mahalle de eksiklikleri tespit ettik. Daha sonra ekiplerimiz çeşitli nedenle bozulan, tahrip olan yollarda ve kaldırımlarda çalışmalara başladı. Yaptığımız tüm faaliyetleri halkımız ve muhtarlarımız ile ortak akıl çerçevesinde yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmaları kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacak” dedi.

Mahallede yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili memnun olduklarını belirten Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu ise “Başkanımıza mahallede yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler verdik. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ilettik. Kendileri durum tespiti yaptırıp ilgili müdürlüklere hemen gönderdi. Ekipler hemen çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda mahallemizde kaldırımlar daha güzel olacak. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Seyfi Dingil’e ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here