Sahil Güvenlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

0
223

kaçak operasyonu1Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığı, denizden meydana gelebilecek her türlü kaçakçılığın önlenmesi maksadıyla çalışmalarını 7 Gün 24 saat aralıksız sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında, Sahil İskenderun Grup Komutanlığı, İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ve İskenderun Vergi Dairesinden katılan ekiplerle İskenderun’da müşterek denetimler yapıldı.

Yapılan denetimlerde Denizciler Mahallesinde bir işletmede 1707 paket kaçak sigara, 18 kg kıyılmış tütün, 6 paket halinde 200 gramlık kıyılmış tütün, 2200 dal hazır içimlik doldurulmuş tütün, 50 gramlık 20 paket nargile tütünü tespit edilmiş, bahse konu gümrük kaçağı maddelere İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile el konularak, sorumlular hakkında adli/idari işlemler başlatıldı.

kaçak içki operasyonu2

Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığınca, tüm sorumluluk sahamızda ülkemizi tehdit edebilecek başta terör faaliyetleri olmak üzere her türlü yasadışı faaliyetlerin önlenmesi, silah, patlayıcı, uyuşturucu gibi yasak olan maddelerin yasadışı yollardan ülkemize girmesine engel olunması, düzensiz göç faaliyetlerinin engellenmesi, yasa dışı su ürünleri avcılığının önlenmesi ve caydırıcılığın sağlanması ve vatandaşlar ile turistlerin can güvenliğini sağlamak maksadıyla gerçekleştirilen çalışmaların devam edeceği de belirtildi. (Haber İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here