“Sağdan Benim Alacağım Oy Kadar Alabilecek Başka Hiç Kimse Yok”

0
82

uğur ağca21CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca Gazetemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ile görüştü.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Uğur Ağca, CHP’nin iktidara gelebilmesi için olmazsa olmazları sıraladı ve bu yönde çalışma yaptığını söyledi. Toplumun her kesimini kucaklamak gayretine dikkat çeken Uğur Ağca, bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş 50 bin yeni oyu CHP’ye kazandırmak arzusuyla çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade etti.

Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette yine iddialı konuşan Ağca, her konuşmasında yinelediği sağdan alacağı oy oranlarına değindi. Bu konudaki iddiasını bir kez daha ortaya koyan Ağca; “Sağdan benim alacağım oy kadar alabilecek başka hiç kimse yok” dedi.

CHP’nin mevcut oyunun üzerine konulacak her oyun iktidar yürüyüşünü hızlandıracağına dikkat çeken Uğur Ağca, tüm siyasi görüşlerden insanların kucaklandığı, yapılan çalışmalarda CHP’lilerin kucaklandığı gibi diğer siyasi partilere mensup insanların da kucaklanması ve kazanılması gerektiğine vurgu yaptı.

uğur ağca22

Siyasete ilk kez girdiğini ifade eden Ağca; “Benim CHP’liliğim ailemden geliyor. Bu yola koltuk için çıkmadım. İyilik yaptığım kişilerin ve onların çevrelerinin kenetlenmesiyle kendimi bu yolda buldum. Çıktığımız bu yolda bölgemize ve ülkemize hizmet noktasında elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Hatay’a hizmet noktasında ilin tüm milletvekillerini birleştirebileceğini de sözlerine ekleyen Ağca; “Benim derdim koltuk, para falan değil, hizmet. Hatay’a hizmet noktasında ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Her ne kadar aynı yolda yürümüyor olsak da Hatay’ın menfaatine olacak bir konuda ilimizin 10 milletvekilini bir araya getiririm. Çünkü amaç Hatay’a hizmettir” şeklinde konuştu.

Her zaman olduğu gibi bölgenin mozaik yapısına vurgu yapan Uğur Ağca, din, dil, ırk ve etnik köken ayrımı gözetmeden tüm siyasi görüşleri de kucaklayarak, gönülleri fethederek CHP’yi iktidara taşımanın önemine dikkat çekti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here