“Sadece Yetenek Yetmez, Çok Çalışmalısınız!”

0
215

mehmet-kurt1Mehmet Kurt Takip Altındaki Futbolcularına Öğütlerde Bulundu

İskenderun Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Kurt, takımlarında bulunan bazı futbolcuların gözetim altında olduğunu belirtti. Kurt, aralarında Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının bulunduğu çok sayıda kulüp yetkililerinin sıkı takibinde bulunan futbolculara altın öğütlerde de bulundu.

Futbolun bir zekâ oyunu olduğuna vurgu yapan Tecrübeli Hoca; “Bir futbolcunun yetenekli olması yeterli değildir. Bu futbolcu antrenmanlara aksatmadan gelmelidir. Kondisyon eksiği olmamalıdır. Eğer kondisyon eksiğiniz varsa, çok yetenekli de olsanız bulunduğunuz kulüpteki hocanız sizi oynatmayabilir” diyerek, başarının anahtarının çok çalışmak olduğuna dikkat çekti.

İskenderun Belediyespor Kulübü olarak çok iyi bir alt yapı jenerasyonuna sahip olduklarını da ifade eden Teknik Direktör Kurt; “İşi bilen, anlayan ve emek veren bir yönetim ve teknik ekip ile uyum içerisinde olmamız bu başarıyı getirmiştir. Genç futbolcularımıza yapılan teklifler bizleri şaşırtmıyor. Çünkü onlar gerçekten çok yetenekliler” şeklinde konuştu.

Öğrencilerine tavsiyelerde de bulunan Kurt; “Takım arkadaşlarınızla iyi anlaşmalı, onlarla tam bir takım oyunu havasıyla oynamalısınız. Kendinizi hep geliştirin, hırslı ve kararlı olun. Hocalarınızın tavsiyelerine kulak verin. Bu tavsiyeleri uyguladığınız zaman başarının da sizinle geldiğinin farkına varacaksınız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here