‘Sadece Oku’ Devlet Kütüphanelerinde Yerini Aldı

0
455

sadece oku1Matematik öğretmenliği yapan genç eğitimci Murat Büyükburç, ilkokuldan üniversiteye kadar her öğrencinin ve her ebeveyninin okuyabileceği kişisel paylaşım kitabı ‘sadece oku’ devlet kütüphanelerindeki yerini aldığı bildirildi.

İlk kitabında 12 yıllık eğitimcilik döneminde öğrenci, veli ve dönemsel gelişmeleri, yaşanmış hikâyeleri kişisel paylaşımları derleyerek okura öğrencilik yıllarına, o günkü duygu yoğunluğuna taşıyan Murat Büyükburç Sadece Oku adlı kitabı yurt genelindeki tüm kitapçılarda D&R’larda aynı anda satışa çıktı, kısa sürede ilgi gördü.

Öğrencilerle verilere küçük tavsiyeleriyle büyük ilgi uyandıran genç yazar Murat Büyükburç, ‘Sadece Oku’ sosyal paylaşım kitabını yayıncı ile birlikte önerdikleri Kültür Bakanlığı’nca değerlendirmeye alındı. Kurulda incelenerek, onaydan geçen kitabın tüm Devlet Kütüphanelerindeki raflarda yerini aldı.

Tamamı gözlem ve incelemelerden oluşan, analizler ile senteze dayalı ilk kitabı ‘Sadece Oku’nun ilgi görmesinden hayli memnun olduğunu ifade eden yazar Murat Büyükburç; “O kadar iddialıyız ki, burada yazılan bazı kurallar, Murphy Kanunları gibi duvara asılacak, demiştik ve öyle de oldu. İkinci serisine hazırlandığım kitabımın Devlet Kütüphanelerinde de yerini alması da benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı, bu vesileyle kitabımın daha çok okura ulaşacağına inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here