Rektör Dereli İGC’yi Ziyaret Etti

0
149

igc-ziyaret5İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Yrd. Doç. Dr. Yasin Erdoğan ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ederek, cemiyet yöneticilerinin ve basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı’nı kutladı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Rektör Dereli; “Basının sosyal hayatımızdaki önemi tartışılmaz. Yapılan hataları da doğruları da yazarak yön verirsiniz. Gazeteciliği yakından bilen biri olarak ağır bir meslek icra ettiğinizi söyleyebilirim. Bu nedenle çalışan gazeteciler gününüzü yürekten kutluyorum” dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da; “Sayın Rektör, sizi göreve başladığınız günden bu yana kendimize çok yakın bir ağabey olarak görüyoruz. Basın çalışanlarına daima sıcak oldunuz. Biz de size teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

igc-ziyaret6

Keskin; “Basın Bizim Elimiz Ayağımız”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İskenderun Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ahmet Keskin de 10 Ocak nedeniyle İGC’yi ziyaret etti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık’a bir buket çiçek sunan Keskin, tüm gazetecilerin bayramını kutladı. Keskin; “Basın bizim elimiz ayağımız. Tüm duyurularımızı, çalışmalarımızı yansıtıyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here