Puan Kaybına Tahammül Yok!

0
88

körfez iskenderunspor46Körfez, Yeni Malatyaspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Pazar günü 5 Temmuz Stadında ağırlayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına dün de devam etti. Saat 16.00’da Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde çalışan Turuncu-Mavili ekipte morallerin iyi olduğu gözlendi. Öte yandan 2. Lig Karması Milli Takım kampı için Antalya’ya giden Murat Paluli, Mehmet Yeniler ile Semih Beyaz’ın da kente gelerek bugünkü çalışmalara katılmaları bekleniyor.

körfez iskenderunspor47

Son haftalarda yaşanan düşüşle kritik bir noktada olduklarını ve hafta sonu grup lideri Yeni Malatyaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Teknik Direktör Ramazan Silin; “Bu önemli maç için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm futbolcularımızın ve teknik heyetimizin tek düşüncesi galibiyettir. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında taraftarlarımızın yoğun desteğine de ihtiyacımız var. Her iki takımın bulundukları konum nedeniyle, oynayacağımız maç oldukça önem taşıyor ancak bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Ayrıca sahamızda oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan, tüm taraftarları bı önemli maça çağıran kulüp yönetimi, kapalı tribün biletlerinin 5 TL, Maraton tribün biletlerininse 1 TL olarak satılacağını hatırlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here