Puan Avına Çıkıyorlar!

0
104

Spor Toto 2. ve 3. Lig’de ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Bu haftaki programa göre, Hatayspor, Tuzlaspor A.Ş., Payasspor da Arsinspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Erzin Belediyespor, Bayrampaşa’yı, Kırıkhanspor ise Muğlaspor’u sahalarında konuk edecek.

İkinci Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, Tuzlaspor ile oynayacağı maç için dün İstanbul’a gitti. Hafta boyunca Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde yaptığı çalışmalarla maça hazır hale gelen Bordo-Beyazlılar, maçın oynanacağı Tuzla Belediye sahasındaki son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak. Ligde son maçta kendi sahasında Sivas Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Hatayspor, Tuzlaspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Bordo-Beyazlılar, ligde oynadığı 6 maç sonunda dört galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile topladığı 13 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Kırıkhanspor’da Teknik Patron Fahrettin Sayhan

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor da Pazar günü Muğlaspor ile sahasında oynayacak. Son zamanlarda alınan başarısız sonuçlardan sonra Teknik Direktör Ferda Cevizci ile yollarını ayıran Kırıkhanspor, 48 yaşındaki Fahrettin Sayhan ile sezon sonuna kadar anlaştı. Yeni Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ve ekibi ile Muğlaspor maçının hazırlıklarını yapan Kırıkhanspor, yaşanan bu değişikliğin ardından çıkış yakalamak adına Muğla maçından kayıpsız ayrılmak istiyor. Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan; “Yeni Teknik Direktörümüz Fahrettin Sayhan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık ve takımımızı çalıştırmaya başladı. Muğlaspor maçı ile bir çıkış yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Payasspor, Arsin Maçı Hazırlıklarını Tamamladı…

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Payasspor da Pazar günü saat 14.30’da Arsin İlçe Stadında oynayacağı Arsinspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Payas İlçe Stadında çiçeği burnunda Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde çalışmalarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekip artık şeytanın bacağını kırıp iyi sonuçlara imza atmak istiyor. Arsin deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek isteyen Payasspor’da yapılan son antrenmanı Payasspor yöneticileri de yakından izleyerek futbolculara moral verdi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele veren temsilimiz Erzin Belediyespor ise bugün oynanacak karşılaşmada Bayrampaşa’yı sahasında konuk edecek. Yeni Orduspor deplasmanından 2-1’lik sokorla eli boş dönen Turuncu-Beyazlı ekip Bayrampaşa’yı puansız göndererek, taraftarının gönlünü almaya çalışacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Tuzlaspor A.Ş.-Hatayspor

8 Ekim 2017 Pazar Saat: 15.30

Tuzla Belediye Sahası

Batuhan Gültek, Suat Güz, Mehmet Gökhan Ceylan

Erzin Belediyespor-Bayrampaşa

7 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 15.00

Erzin İlçe Stadı

Erhan Kutlu, Harun Reşit Güngör, Barış Akdağ

Kırıkhanspor-Muğlaspor

8 Ekim 2017 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Mehmet Ali Özer, Erdinç Zengi, Samet Özkul

Arsinspor-Payasspor

8 Ekim 2017 Pazar Saat: 14.30

Arsin İlçe Stadı

Cihat Çelikdağ, Hakan Eygü, Ünal Doğru

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here