Puan Avı Sürüyor

0
68

spor haberleri9Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçlarının programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Bu haftanın programına göre Hatayspor, Kastamonuspor 1966 deplasmanında puan arayacak, Erzin Belediyespor da Karacabey Birlik Spor A.Ş. ile yine deplasmanında mücadele edecek. Kırıkhanspor, Türk Metal Kırıkkalespor’u, Payasspor ise Baysal İnşaat Düzyurtspor’u sahalarında konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, hafta sonunda karşılaşacağı Kastamonuspor maçı için Kastamonu’ya gitti. Hafta başından beri Teknik Direktör Fatih Kavlak idaresinde hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, kendi tesislerindeki hazırlıklarını tamamlayarak Kastamonu’ya hareket etti. Hatayspor bugünse Kastamonu Gazi Stadında yapacağı son çalışmanın ardından çalışmalarını tamamlayacak ve ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Fatih Hoca, son yapılan çift kale antrenmanda Kastamonu maçının taktiğini oyuncularına ezberletirken, sık-sık oyunu durduran Fatih Hoca, oyuncularına gerekli uyarılarda bulunarak hata istemediğini ifade etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Kırıkhanspor, Pazar günü saat 13.00’te Kırıkhan İlçe Stadında oynayacağı Türk Metal Kırıkkale Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde tamamladı. Geçen hafta deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırıkhanspor’da, taraftarlar bu önemli karşılaşma öncesinde bir araya gelerek yoğun destek vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Grupta 32 puan ile 3. sırada yer alan Kırıkhanspor, Türk Metal Kırıkkalespor maçında üç puana kilitlendi.

Temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da Karacabey Birlik Spor A.Ş. ile deplasmanında mücadele edecek. Payasspor ise Baysal İnşaat Düzyurtspor’u sahasında konuk edecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>>

Kastamonuspor 1966-Hatayspor

22 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.30

Gazi Stadı

Hasan Ertuğan, Hulusi Akırşan, Şaban Karaderili

Karacabey Birlik Spor A.Ş.- Erzin Belediyespor

22 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.30

Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı

Emre Yüksel, Vedat Demir, Samet Özkul

Kırıkhanspor-Türk Metal Kırıkkalespor

22 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Lütfullah Aslan, Recep Ekin, Çetin Öncel

Payasspor-Baysal İnşaat Düzyurtspor

22 Ocak 2017 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Ömer Tolga Güldibi, Ömer Aslantekin, Mehmet Aldemir

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here