“Proje Üretecek, Ekipçe Çalışacaksınız. İnsanların Gönlünü Alacaksınız!”

0
146

birol ertem ziyaret1Gazetemiz İdarehanesine Nezaket Ziyaretinde Bulunan CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, Başarılı Olabilmenin Sırrını da Açıkladı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, gazetemizi ziyaret ederek, bir dizi istişarelerde bulundu. Konuşmalarında özeleştirilerde bulunan Milletvekili Ertem, CHP olarak, uzunca süre sahaya çıkmadıklarını ve halktan uzak kaldıklarını belirterek artık bu algıyı yıkmak istediklerine vurgu yaptı. Partisinin yükselmesi için formülü de açıklayan Ertem; “Proje üretecek ekipçe çalışacaksınız. İnsanların gönlünü alacaksınız” ifadelerini kullandı.

birol ertem ziyaret2

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, beraberinde, Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Karaoğlan, İlçe Yöneticilerinden Ahmet Küçük ve CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara olmak üzere gazetemiz idarehanesini ziyaret etti. Milletvekili Ertem’i, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli karşıladı.

Sohbet niteliğinde geçen ziyarette konuşan vekil Ertem, özeleştirilerde bulunarak, CHP olarak halktan uzak kaldıklarını ancak bundan sonra bunun değişeceğini hatta değişmeye başladığını belirtti. Başarının elde edilmesi için ekip çalışmasının önemine de değinen Ertem; “Ülkemizde, ekonomik ve huzur seviyesini yükseltecek her türlü projeye ve bu projeleri TBMM’ye taşımaya hazırım. Bazen değişiklik mecburi durumdur. Sevilen ve çalışan kişilerin önünü açmak lazımdır! Bu sayede daha fazla insana ulaşılır ve kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

birol ertem ziyaret3

Sahaya İnmek CHP’nin Yüzünü Değiştirdi

Başarının sağlanması için tüm komiteler birlikte hareket etmeli ve özverili olunmalıdır. Biz bu olguyu oturtmaya çalışıyoruz. Hatay ile ilgili sıkıntılar azalmış durumdadır. Sahaya inmek CHP’nin yüzünü değiştirdi. Çünkü halk, milletvekillerini, yöneticileri yanında görmek istiyor. Bunun sağlanması için elimizden geldiğince çaba harcıyorum. İlçe teşkilatlarını sıkça ziyaret ediyorum ve ‘kişiler üzerinden siyaset yapmayın’ uyarısında bulunuyorum. Artık vizyonumuz değişiyor” şeklinde konuştu.

birol ertem ziyaret4

Açıklamalarında, proje ve ekip çalışmasına da dikkat çeken Ertem; “Siyasi başarı için her zaman söylüyorum ki sürekli proje üreteceksiniz ve ekipçe çalışacaksınız. İnsanların gönlünü alacaksınız. Uzunca süre sahaya çıkmadık, uzak kaldık. Artık en üst milletvekilinden en alttaki CHP’ye oy vermiş insana kadar özveriyle ve ekip ruhuyla çalışılması lazım” diye konuştu.

birol ertem ziyaret5

Ziyaret esnasında gündemdeki konular hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ertem, Ergenekon davasının boş çıktığına işaret ederek; “Ergenekon sadece Tarihi bir Destandır. Ergenekon Davasının çökmesi, hukukun içinde bulunduğu aczin bir görüntüsüdür. Gördüğünüz gibi tamamen çöktü. Ergenekon tamamen yalan çıktı!” değerlendirmesinde bulundu.

İşsizlik konusunda da konuşan Milletvekili Ertem; “Aslında bizim en önemli gündem maddemiz İşsizlik olmalı! Almış başını gidiyor. Bakınız Hatay’daki işsizlik oranı %34’tür yani her 3 kişiden biri işsizdir. Bu her z<aman göz ardı ediliyor ve bunu anlatmak bize düşer” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here