Prime Mall İskenderun “O Ses Türkiye Erkam Aydar” İle Coştu

1
240

Birbirinden eğlenceli etkinliklere imza atan Prime Mall İskenderun muhteşem Erkam Aydar mini konser ve imza günü ile hayranlarını buluşturdu.

Özellikle genç kızların ilgi gösterdiği “O Ses Türkiye’nin” başarılı genç yarışmacısı şarkıları ile dinleyenlere duygulu anlar yaşattı. Hayranları ile şarkıları beraber söyleyen Aydar, İskenderunluların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konserinin ardından öncelikle minik hayranlarına imza dağıtan Erkam Aydar tüm sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

Büyük-küçük herkesin vazgeçilmez adresi Prime Mall İskenderun, alışveriş ve eğlence keyfini bir arada sunan ilk ve tek buluşma merkezi olmaya devam ediyor.

1 YORUM

  1. Degerli yazardan ALLAH razı olslun, 1 sorum olacak sayın SEMSETTIN NURI beyefendinin, 1990 yılınsa katılmış olduğu 1 konfernsta dinledim. Aaba cd’ye veya kasete alınmış diğer konferansları varmıdır? Varsa da nerde bulabilirim? Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN. BAŞARILARIN DEVAMINI ALLAH’TAN DILIYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM. ÖMER RAMADANITETOVA-MAKEDONYA

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here