Play-Off Peşinde!

0
99

spor-takımlarımızProfesyonel lig temsilcilerimiz İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor, bu haftayı deplasmanda geçirecek. Ligden düşmesi kesinleşen İskenderunspor 1967, hariç diğer 3 temsilcilerimiz için yarın oynanacak karşılaşmalar büyük önem taşıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ligde kendisi gibi play-off’a kalma mücadelesi veren Kızılcahamamspor’a konuk oluyor. Ligde istikrarsız gidişi ile bu sezon büyük tepki toplayan İskenderun Demir Çelikspor, taraftarı ile arasındaki buzları eritmek ve play-off umudunu yitirmemek için yarınki önemli deplasmandan galip gelmek istiyor.

Ligde lider ile aynı puanı taşıyan Polatlı Bugsaşspor’a yarın konuk olacak olan Hatayspor, ligin son haftalarına gelindiğinde öncelikli hedefini play-off olarak belirledi. Play-off’ta bende varım demek isteyen Hatayspor’da teknik heyet ve futbolcular, bu zorlu deplasmandan galibiyet ile ayrılacağına inanıyor.

2. Lige çıkma hedefi içerisinde olan Kırıkhanspor’da sezon sonunda ilk beşin içerisine girip, play-off’a kalmak istiyor. Yarın Beşikdüzüspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırıkhanspor’lu futbolcular, takım olarak bu maça kilitlendiklerini ve sahadan 3 puan almak istediklerini belirttiler.

Ligde hiçbir iddiası bulunmayan ve gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan İskenderunspor 1967, Kilimli Belediyespor karşısında prestij maçına çıkıyor. Ligde geri de kalan maçları en azında galibiyet ile tamamlamak isteyen İskenderunspor 1967, zorlu karşılaşmadan puan almak istiyor. İşte haftanın programı: è è

Kızılcahamamspor A.Ş.- İskenderun Demir Çelikspor

21 Nisan Pazar 2013 Saat: 14.30

Kızılcahamam İlçe Stadı

Osman Kaya, Ufuk Altunbaş, Tuncay Çalıkoğlu

Polatlı Bugsaşspor-Hatayspor

21 Nisan Pazar 2013 Saat: 14.30

Yenikent Asaş Stadı

Öner Fırat, Mustafa Canker, İsmet Gülbağlar

Beşikdüzüspor-Kırıkhanspor

21 Nisan Pazar 2013 Saat: 14.30

Vakfıkebir İlçe Stadı

Mehmet Kürşat Öner, Düzgün Murat Zincidi, Ata Yıldırım

Kilimli Belediyespor-İskenderunspor 1967

21 Nisan Pazar 2013 Saat: 14.30

Ahmet Şerifoğlu Stadı

Bilal Kunt, Murat Ceylan, Nurettin Dinçer Demir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here